Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Eurosport HD vanaf 1 juli bij CanalDigitaal

door Jeanet Woldring

Vanaf 1 juli komen de HD zenders Eurosport HD en History HD beschikbaar bij CanalDigitaal. Daarmee gaat een lang gekoesterde droom in vervulling, aldus Satellite Magazine.

Ook Het Gesprek en Schlager TV zijn vanaf deze datum te zien. Onduidelijk is nog of de HD zenders van de NPO vanaf de start op 4 juli bij CanalDigitaal te zien zijn. Ziggo abonnees kunnen de drie publieke HD-kanalen zonder meerkosten bekijken, zo is gisteren bekend geworden.

Klik hier voor meer informatie over het zenderaanbod

Gepubliceerd: woensdag 17 juni 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.