Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

EK in HD op de camping met CanalDigitaal

door Jeanet Woldring

CanalDigitaal en EK Campings.nl hebben samen de website campings.nl omgedoopt in EKCampings.nl. Consumenten die willen gaan kamperen tijdens het EK Voetbal kunnen via de website checken of de gekozen Camping EK-OKÉ is.

EK Campings heeft honderden campings onderworpen aan de EK-Camping Check. Uitgezocht is of het scherm groot genoeg is, het beeld van hoge kwaliteit zodat het ook in de zon goed te zien is, de geluidsinstallatie goed is en of men in de schaduw kan zitten. Als de betreffende camping aan deze criteria heeft voldaan, krijgt de camping het stempel EK-OKÉ.
 
CanalDigitaal Recreatieset
Is de gekozen camping niet EK-OKÉ dan kan de consument gebruik maken van de speciale CanalDigitaal recreatieset. Met een schotel, HD-ontvanger en recreatieabonnement (€ 10,95 p/mnd) kan men de sportzomer in HD blijven volgen op vakantie. Zowel in Nederland als in de rest van West-Europa.

Oekraïne
Daarnaast is CanalDigitaal een samenwerking aan gegaan met De Oranjecamping. Voor het  EK Voetbal wordt het tv-signaal op De Oranjecamping in de Oekraïne verzorgd door CanalDigitaal. Op die manier kunnen alle bezoekers van De Oranjecamping het Nederlands Elftal op de voet volgen in HD-kwaliteit.

CanalDigitaal landelijke digitale tv-aanbieder
CanalDigitaal is afgelopen maand door de Consumentenbond als beste landelijke provider voor digitale televisie gekozen. In de categorieën “kwaliteit digitale tv”, “kwaliteit standaard beeld”, “kwaliteit HD-beeld” en “geluidskwaliteit” behaalde CanalDigitaal naar eigen zeggen de hoogste score. Voor de kwaliteit van het HD-beeld werd het rapportcijfer 8,5 gegeven.

Meer info en bestel: CanalDigitaal BasisHD Smartpack (actie: € 100 retour)

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.