Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Eredivisie Live en Sport1 tijdelijk gratis bij UPC

door Jeanet Woldring

Bij UPC begint de sportzomer al in mei. Wie nu een digitaal tv abonnement neemt bij het kabelbedrijf krijgt 3 maanden gratis en vrijblijvend Eredivisie Live en Sport1.

Het abonnement dat normaalgesproken zo'n 10 euro kost, loopt na 3 maanden automatisch af. De actie die vandaag start en tot 1 juni duurt, geldt alleen voor nieuwe UPC Digitale TV-abonnees.

Wie nu kiest voor digitale televisie van UPC, kan deze zomer van veel topvoetbal en andere topsporten genieten. Alle sporten zoals tennis (Wimbledon en Roland Garros), basketbal (NBA finale) en hockey (Champion’s Trophy) zijn deze zomer live te zien op 10 digitale tv-kanalen. 

Voetballiefhebbers komen aan hun trekken met de ontknoping van de Europese voetbalcompetities en overzichten van het afgelopen seizoen van alle clubs uit de Eredivisie. Gevolgd door Live oefenwedstrijden van Eredivisie clubs. De start van het nieuwe Eredivisie seizoen is op 31 juli.

  Klik hier voor meer info en check of UPC beschikbaar is op uw adres

Gepubliceerd: donderdag 14 mei 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.