Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Disney films op Interactieve TV van KPN

door Jeanet Woldring

KPN gaat het filmaanbod op Interactieve TV van KPN sterk uitbreiden. Dat komt doordat Videoland op 6 oktober een overeenkomst heeft gesloten met Disney-ABC-ESPN Television voor zijn Video on Demand-aanbod op Interactieve TV van KPN.

Disney zal een breed scala aan animatiefilms beschikbaar maken voor Interactieve TV, zoals Beverly Hills Chihuahua, Race To the Mountain en G-Force. Naast Disney klassiekers als Aladdin, Pocahontas en Tarzan behoren ook de Pixar films (oa. Monsters Inc. en Finding Nemo) tot het Disney aanbod. 
 
Eerder had Videoland al video on demand contracten gesloten met andere grote Amerikaanse filmstudio’s, waaronder Warner Brothers, Sony, Paramount en Universal.

Wat is Interactieve TV ?
KPN zegt het als volgt: Interactieve TV van KPN is televisie kijken via het internet. De harddiskrecorder ontvangt het signaal en zet dit door naar de televisie. Omdat Interactieve TV via het internet werkt kunt u zelf bepalen wat u kijkt, op het tijdstip wanneer het u uitkomt en gewoon op uw eigen tv. Bovendien heeft u geen kabelaansluiting meer nodig, want u kijkt tv via uw internetaansluiting.

Wat is er allemaal mogelijk met Interactieve TV via het internet?
- Live tv pauzeren en verder kijken wanneer het uitkomt zonder iets te missen.
- U hoeft nooit meer de deur uit om een film te huren. Via uw afstandsbediening selecteert u  eenvoudig een film uit de collectie van Videoland.
- Met Programma Gemist kunt u die vergeten te kijken serie, film of journaal uitzending   opnieuw beleven.

Lees meer over Interactieve TV

Gepubliceerd: vrijdag 9 oktober 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.