Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Disney Channel bij UPC

door Jeanet Woldring

Disney Channel, het grootste kids tv-merk ter wereld, komt naar Nederland. Vanaf 3 oktober is Disney Channel 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor alle UPC klanten, dus ook voor iedereen die nog geen digitale televisie van UPC heeft. Disney Channel is in Nederland voorlopig alleen beschikbaar bij UPC.

Disney Channel komt in de meeste gemeenten binnen het UPC verzorgingsgebied in de plaats van het UPC Showkanaal, de eigen tv-zender van UPC. In de overige gemeenten (Alkmaar, een deel van Oost Gelderland en Gelderland-Zuid, Rotterdam en Rijnmond) komt Disney Channel in de plaats van BBC World News.

Disney Channel Digitaal
Vanaf 3 oktober kijkt u naar Disney Channel op kanaal 16 met UPC Digitale TV Starter, het digitale basispakket van UPC. Als u al digitale televisie van UPC kijkt, hoeft u niets te doen.

Disney On Demand
In de loop van dit jaar zijn diverse Disney Channel programma's ook On Demand te bekijken. Hierdoor zijn uw favoriete Disney Channel programma's altijd te zien zijn wanneer dat u het beste uitkomt.

Disney Channel Programma's
Disney Channel is in 1983 opgericht en uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 167 landen en in 32 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatie, komedies en Disney Channel-films.

De zender richt zich op jongeren in de leeftijd van 2-14 jaar jaar en hun ouders. De nadruk ligt op jongens en meisjes van 6-14 jaar. Voor de allerkleinsten is er een apart blok. In dit Playhouse Disney blok worden programma’s uitgezonden als Mickey Mouse Clubhouse en Handy Manny. De jongste kijkers van Disney Channel leren op een speelse manier rekenen, tellen en vormen te herkennen.

Disney Channel biedt een mix van animatie, live-action komedies en originele films die worden afgewisseld met lokale producties. Series zijn o.a. Hannah Montana, Sonny with a Chance, JONAS, Phineas and Ferb en Wizards of Waverly Place.

Overzicht digitale tv van UPC

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.