Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Digitenne voortaan met gratis ontvanger

Wie digitaal tv wil kijken via Digitenne van KPN, hoeft voortaan geen ontvanger meer te kopen. Vanaf nu gaan nieuwe klanten een huurcontract aan met KPN. Dit wil zeggen dat de digitale tuner, de afstandsbediening en antenne eigendom blijven van KPN en verhuurd worden. De huur van de eerste digitale tuner is gratis, de eventuele tweede of derde tuner kost drie euro per maand.

Huren aantrekkelijker dan kopen
Het huurcontract, dat  voor één jaar wordt aangegaan, is veel aantrekkelijker dan kopen. Afgezien van de aansluitkosten van 29,95 euro kan men nu kosteloos instappen op Digitenne van KPN. De huur van de eerste digitale tuner is bij het abonnement inbegrepen. Dit betekent dat de maandelijkse abonnementskosten € 9,95 bedragen, inclusief tunerhuur. Ook krijgt men altijd service op zijn gehuurde tuner. Dat wil zeggen dat KPN service biedt bij problemen en desnoods een nieuwe tuner stuurt.

Waarvoor dient de digitale ontvanger ofwel tuner?
Bij Digitenne van KPN wordt het TV-signaal digitaal aangemaakt en gecodeerd verzonden door de lucht. Een kleine antenne van 17,5 centimeter vangt het signaal op. Om het opgevangen signaal geschikt te maken voor de televisie of radio, is er een speciale digitale ontvanger ofwel tuner nodig. De tuner zet de gecodeerde signalen om in TV-beelden en geeft deze door aan het televisietoestel. Verder is nog een KPN Smartcard nodig die in de tuner geplaatst moet worden. die smartcard is een stukje plastic met het formaat van een bankpas waarin een chip zit met een unieke code. Deze code geeft aan dat men een abonnement heeft op Digitenne van KPN. 

Actieaanbod: eerste maand gratis proberen 
Het Digitenne Startpakket bestaat uit  een  digitale tuner met afstandsbediening, een smartcard, een antenne en aansluitkabels. Bij één abonnement voor Digitenne van KPN kunt u maximaal drie digitale tuners huren en er kunnen maximaal drie actieve smartcards op één abonnement in werking zijn. Bij een nieuw abonnement ontvangt u een korting van € 3,- per maand op uw factuur als u tegelijk een digitale tuner huurt. De huur van de eerste digitale tuner is daarmee gratis. Wilt u meerdere tv's aansluiten, dan hoeft u voortaan geen extra digitale ontvangers te kopen. Voor de eventuele tweede of derde tuner betaalt u € 3,- per maand. Klanten die een nieuw abonnement afsluiten zonder dat zij hierbij een tuner huren, kunnen € 89,95 (de prijs van de huidige single tuner) retour krijgen.  

Online aanmelden voor Digitenne van KPN en profiteer van de exclusieve actie!

Gepubliceerd: vrijdag 6 juli 2007
Geactualiseerd: maandag 9 juli 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.