Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Digitenne verwijdert Film 1, Film 1.2 en Sport 1

Digitenne, verwijdert met ingang van 15 april de kanalen Film 1, Film 1.2 en Sport 1 van het DVB-T platform. 

Deze kanalen worden nu nog, tegen extra betaling, aan Digitenne-abonnees doorgegeven. Omdat Digitenne, een joint venture van KPN, Nozema, NOB en diverse omroepen, zich wil heroriënteren op het gebruik van haar capaciteit ten behoeve van open netkanalen, hebben Digitenne en Chellomedia besloten de doorgifte van deze betaalkanalen te stoppen.

Abonnees op het extra betaaltelevisiepakket ontvangen hierover individueel bericht en kunnen, indien gewenst, hun Digitenne-abonnement beëindigen. Daarnaast hebben zij onlangs een vervangend aanbod gekregen om te switchen naar een andere infrastructuur waar zij de betaalkanalen wel weer kunnen bekijken.

Onlangs nam Chellomedia de kanalen Canal+ Rood, Canal+ Blauw en Canal+ Geel over van Canal+. Deze zijn inmiddels omgedoopt in Film 1 en Sport 1, dat tot 12 TV-kanalen aanbiedt. Het aantal huishoudens dat in Nederland Digitenne kan ontvangen is inmiddels opgelopen tot bijna 2,8 miljoen. Aan het eind van het jaar zal naar verwachting heel Nederland digitale televisieproducten van en via Digitenne kunnen ontvangen.

Zie voor meer informatie en bestellen: Digitenne

Gepubliceerd: vrijdag 24 maart 2006
Geactualiseerd: dinsdag 28 maart 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.