Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Digitenne per 1 september duurder

door Jeanet Woldring

KPN verhoogt de prijs van Digitenne per 1 september van 7,50 euro naar 8,50 euro per maand. Ook de huurprijs voor aanvullende ontvangers stijgt met 50 cent tot 4 euro per maand. De activeringskosten voor nieuwe abonnees blijven gelijk, 25 euro.  Aanleiding voor de prijswijziging is blijvend hoge kosten voor Digitenne.

Ondanks de prijsverhoging blijft Digitenne een goedkope manier om 23 populaire tv- en 19 radiozenders in digitale kwaliteit te ontvangen. Wie naar de TOP 5 op Digitelevisie.nl kijkt, kan zien dat kabel- en satellietkijkers het dubbele kwijt zijn. Dat komt omdat de maandlasten en/of de ontvangers veel duurder zijn. Wel krijgt men bij digitale tv via kabel of satelliet meer zenders.

Eind juni van dit jaar telde Digitenne zo’n 830.000 klanten in Nederland. De komende dagen worden zij per brief of e-mail op de hoogte gesteld van de gewijzigde prijs.


Digitenne in het kort:
• 23 tv-zenders
• 19 radiozenders
• Uit te breiden met Eredivisie Live Voetbal (€10,00 per maand)
• Tot 3 tv’s op één abonnement, eerste ontvanger (t.w.v. €90) gratis in bruikleen
• Additionele ontvangers desgewenst te huur voor € 4,00 per maand
• Draadloos, dus ook te gebruiken op de camping of de boot


Meer informatie en online aanmelden voor Digitenne

Zie ook: KPN gaat Digitenne verder uitbouwen (5-2-2008)

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.