Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Digitenne nu ook in Breda

TV-kijkers in Breda en omgeving hebben sinds kort een alternatief voor kabeltelevisie. KPN heeft op 19 maart het Digitenne TV pakket via de zendmast Breda in gebruik genomen.

 

Zodoende kunnen ruim 200.000 huishoudens in Breda en omgeving zonder huisantenne het commerciĆ«le pakket van Digitenne ontvangen.Via deze zenders wordt uitgezonden op de UHF kanalen 30, 31, 32 en 60. Via de zender Lopik op kanaal 30 is TV Gelderland niet meer te ontvangen dit was een tijdelijke situatie. Zo meldt Radiowereld, een website met nieuws en foto's over zenders via de ether (DVB-T).

Gratis en vrijblijvend proberen
Wie nu overstapt naar Digitenne kan voor 9.95 euro per maand 21 televisiezenders digitaal bekijken, waaronder de erotiekzender Private Spice. Naast de meest populaire tv-zenders, waaronder ook regionale, kunnen er 19 radiozenders  beluisterd worden. De digitale ontvanger biedt KPN momenteel gratis aan en u kunt Digitenne nu bovendien een maand gratis en vrijblijvend proberen. Tele2 Live Voetbal kan voor 6 euro per maand worden bijbesteld.

Uitbreiding dekkingsgebied
Digitenne van KPN is nog niet landelijk beschikbaar, maar dankzij een grote uitbreiding van het aantal zendmasten in het eerste kwartaal van 2007, kan nu bijna 60 procent van de Nederlandse huishoudens digitale tv via de ether ontvangen. Via de Postcodecheck op de homepage van Digitelevisie.nl kunt u een indicatie krijgen of er bij u dekking is. Deze check wordt steeds bijgehouden om u nog duidelijker te informeren.

Tweede kwartaal: Leeuwarden-Arnhem-Heerlen-Maastricht-Venlo
De bouw van een compleet nieuw zendstation in Leeuwarden is in volle gang, alsmede de werkzaamheden voor een nieuwe mast op de toren in Maastricht. Hier kunt u de werkzaamheden via een fotoreportage volgen. Wanneer alles volgens planning verloopt, kan eind juni ruim 65 procent van de Nederlandse huishoudens Digitenne ontvangen.

Meer informatie en online bestellen: Digitenne van KPN

Gepubliceerd: donderdag 29 maart 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.