Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Digitale tv zonder losse ontvanger

door Jeanet Woldring

Wilt u digitaal televisie kijken zonder gebruik van een aparte digitale ontvanger? Geen extra apparatuur, afstandsbedieningen en kabels? Dat kan nu door een 'dikke' kaart in de tv te steken. Deze module werkt op basis van het nieuwe CAM CI+ protocol.

De taak van de digitale ontvanger wordt bij CAM CI+ overgenomen door een kleine insteek-module die in de televisie wordt gestoken. De tv moet dan wel beschikken over een speciaal CI+slot. Steeds meer nieuwe televisies worden hiervan voorzien.

Ook de provider moet CAM CI+ ondersteunen. Ziggo is de eerste kabelaar ter wereld die in samenwerking met televisieleveranciers dit protocol ondersteunt. In augustus is Ziggo er mee van gestart gegaan. 

Wilt u gebruik maken van de nieuwe CI+ technologie? Dan moet u bij aankoop van een nieuwe televisie goed opletten dat deze ook geschikt is voor deze nieuwe technologie. 

Hier vindt u per merk een overzicht van gecertificeerde televisiemodellen die door Ziggo zijn goedgekeurd voor gebruik met de Digitale Televisie Module, zoals Ziggo de CAM CI+ noemt. Met deze module wordt de beveiliging van de zenders op het Ziggo-netwerk gewaarborgd. Iets dat in eerdere CAM-oplossingen niet zo was.

Ziggo levert de digitale televisie module vanaf week 39 voor 79 euro. Hier vindt u alle informatie over het aanbod van Ziggo. Op Totaalwijzer.nl  vindt u Alles-in-1 pakketten vanaf 39,95 per maand met gratis installatie door monteur, gratis digitale ontvanger en startpakket digitale tv en gratis onderling bellen.

*CAM CI+ staat voor Conditional Access Modules Common Interface Plus

Zie ook: Ziggo komt eind juli met CI+

Gepubliceerd: woensdag 9 september 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.