Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Digitale ethertelevisie Tele2 begin 2007

Tele2 zal digitale ethertelevisie in het eerste kwartaal van 2007 op de markt brengen. Dat bericht Dutchmedia op 19 december.

Zoals aangekondigd ging Tele2 op 8 september een samenwerkingsovereenkomst aan met  KPN. Daarbij kon KPN twee Tele2 Voetbalkanalen gaan aanbieden en zou Tele2 digitale televisie via de ether (DVB-T) van KPN zelf ook gaan verkopen onder een eigen merknaam.

Tele2 biedt al wel geruime tijd digitale televisie aan via ADSL2 onder de naam Tele2 Compleet TV. Daarvoor heeft men op dit moment nog wel een KPN telefoonabonnement nodig om aangesloten te worden.

Tele2-woordvoerder Remco Meerstra heeft nu tegenover DutchMedia gezegd dat de introductie van het Tele2 betaalaanbod via de digitale ether uitgesteld wordt tot het eerste kwartaal van volgend jaar. 'Meerstra kon niet ingaan op de vraag waarom dit uitstel. Het is nog niet bekend met welke prijs-stelling het digitale ethertelevisiepakket van Tele2 op de markt zal komen. Wèl is bekend dat het aanbod exact hetzelfde zal zijn als ‘Digitenne van KPN’ (inclusief de twee Tele2 Voetbalkanalen).'

KPN is hard op weg met de landelijke uitrol van het eigen betaalaanbod ‘Digitenne van KPN’, die in het najaar van 2007 zal zijn afgerond. Door uw postcode in te vullen op Digitelevisie kunt u de beschikbaarheid van digitale tv checken. 

Zie ook: KPN Digitenne cadeaupakket  - Tele2 TV Gold (incl. 20Mb ADSL + vaste telefonie)

Gepubliceerd: zaterdag 30 december 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.