Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Delta stopt met Turks pakket

door Jeanet Woldring

Delta stopt per 3 mei met de doorgifte van het Turks pakket met de zenders TRT Int, ATV, Kanal D, Haber Turk, STV, TGRT EU en StarTV. Volgens het kabelbedrijf lukt het niet om aantrekkelijke zenders toe te voegen en bestaat er weinig belangstelling voor. 

Klanten die een abonnement hebben op het Turks pakket, hebben inmiddels een brief ontvangen. Delta heeft het Buitenlandpakket uitgebreid met TRT Int en StarTV. 

Meer info: Digitale televisie van Delta 

 

Gepubliceerd: dinsdag 20 april 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.