Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Delta: HD zenders gratis

door Jeanet Woldring

Per 1 maart neemt Delta het HD-zenderpakket op in het standaardpakket. Dat betekent dat 15 HD-kanalen in het standaardpakket te ontvangen zijn. Wel is hiervoor een HD-ontvanger nodig. Het Zeeuwse bedrijf neemt deze stap omdat het HD-kwaliteit voortaan als de standaard beschouwt voor de meest bekeken zenders.

De abonnementen worden automatisch aangepast aan de nieuwe situatie, zo laat Delta weten. Op 2 maart worden de oude abonnementstarieven voor het laatst afgeschreven (over de maand februari), daarna gaan de nieuwe tarieven in. Voor klanten met een HD-pakket scheelt dat maandelijks € 10,12. De abonnees met een totaalpakket betalen voortaan € 5 per maand minder.

De volgende kanalen uit het HD-pakket worden toegevoegd aan het Standaardpakket: Ned1 HD, Ned2 HD, Ned3 HD, RTL4 HD, RTL5 HD, SBS6 HD, RTL7 HD, Veronica HD, NET5 HD, RTL8 HD, Eurosport HD, Discovery Channel HD, Animal Planet HD, National Geographic HD en MTV HD.
 
De zender History HD wordt toegevoegd aan het Pluspakket (€ 10,12 p/mnd).

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.