Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Delta breidt standaardpakket uit

door Jeanet Woldring

Delta breidt het aantal televisiezenders uit van het standaardpakket. Per 8 oktober worden naast Animal Planet en Investigation Discovery ook de muziekzenders 538TV en 100% NL TV toegevoegd aan het standaardpakket van de Zeeuwse kabelaar.

Animal Planet was eerst alleen met een HD-ontvanger zichtbaar. Dit kanaal zal nu ook in SD-kwaliteit worden opgenomen in het standaardpakket. Investigation Discovery verhuist vanuit het Pluspakket naar het standaardpakket, zodat ook deze zender door alle digitale kijkers van Delta is te ontvangen. 538TV en 100% NL TV zijn geheel nieuw in het standaardpakket.

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.