Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Consumententv met uitleg digitale tv

door Jeanet Woldring

Gisteren besprak Consumenten24 de mogelijkheden van digitale televisie. Wat heb je nodig voor digitale televisie, wat kost dit en wat is interactieve televisie? 

TV-guru Eric van Ballegoie van Hardware.info besprak met presentatrice Deborah Blekkenhorst alle recente ontwikkelingen op het gebied van digitale televisie.

Veel zaken komen aan bod, zoals de voor- en nadelen van digitale tv en de verschillen tussen kabel, satelliet en Digitenne. Wat heb je nodig om digitale TV te ontvangen? En hoe zit het met de ontwikkelingen op het gebied van HDTV of interactieve televisie? Voor wie nog niet is overgestapt op digitale tv is deze uitzending van 'Vraag en Beantwoord' een aanrader! Maar ook voor consumenten die de laatste ontwikkelingen willen zien en horen.

Consumenten24 is een themakanaal en alleen te zien via digitale tv of internet. De uitzending over digitale TV is hier terug te kijken.

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.