Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Casema sluit wanbetalers af

Casema heeft in korte tijd 17.000 wanbetalers afgesloten. Dat leidt er toe dat klanten massaal contact zoeken met het kabelbedrijf en Casema deze dagen voor iedereen niet goed bereikbaar is. Dat bericht de Consumentenbond.

Naast de consumentenorganisatie is ook belangenvereniging COAX bezorgd over de actie van Casema. Op de eerste plaats omdat mensen naar hun mening ook onterecht afgesloten kunnen worden, bijvoorbeeld als er een betalingsachterstand is door een administratieve fout van Casema zelf. 'Zij komen zonder televisie of misschien ook internet en telefonie te zitten, maar kunnen Casema nu wellicht niet snel bereiken.' Op de tweede plaats omdat mensen met terechte klachten, bijvoorbeeld over internettelefonie, er nu maar moeizaam doorkomen bij de klantenservice.

De Consumentenbond vindt dat Casema verantwoordelijk is voor de gevolgen van de keuze om de wanbetalers tegelijk af te sluiten. Bij Radio West heeft Casema woensdagavond 3 januari in discussie met de Consumentenbond toegezegd geld terug te geven aan mensen die buiten hun schuld problemen ondervinden. De bond houdt in de gaten of Casema deze belofte nakomt.

Zie ook: TOTAALWIJZER voor internet + telefonie + digitale tv

Gepubliceerd: vrijdag 5 januari 2007
Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.