Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Casema het voordeligst met 3-in-1

4 reacties

Casema is de voordeligste aanbieder met triple play ( telefonie, internet en digitale televisie via één bedrijf).

Dat blijkt uit de prijspeiling van de Digitale Consument van november/december 2005. Casema komt als aanbieder van de goedkoopste 3-in-1 en en 2-in-1 pakketten als goedkoopste uit de bus.

Telefonie, internet en digitale televisie
In het onderzoek van de Consumentenbond bleef Casema zestien verschillende aanbieders van kabel en ADSL voor, waaronder KPN, Scarlet en Versatel. Voor elk type beller had Casema het voordeligste aanbod.

Breedbandinternet en digitale televisie
Ook hier kwam Casema als goedkoopste uit de bus

Breedbandinternet en bellen
Casema is volgens de Consumentenbond ook in deze categorie de voordeligste aanbieder, maar merkt op dat de snelheid van het internetabonnement slechts 80 kbit is en dat is traag! Sterker nog, dat is geen breedband. Wie niet alleen op prijs, maar ook op snelheid let, is als weinigbeller het beste uit met Two4One van Fiberworld (alleen te bestellen via Internetten.nl), gevolgd door UPC.

Alleen bellen
De onderzoekers beweren dat de weinigbeller het goedkoopst uit is bij UPC gevolgd door Casema. Beide stellen de voorwaarde dat men analoge tv heeft, waarvan de Digitale Consument de abonnementskosten niet meeberekend heeft.

Casema geeft zelf aan dat enkele maanden na de introductie al meer dan 50.000 klanten bellen via de kabel van Casema. Overstappen naar digitale telefonie is geheel kosteloos en Casema regelt alles voor de klant. Vanaf 17 november men ook heel eenvoudig zelf telefonie thuis installeren, aldus de kabelaar.

Zie ook:
Belwijzer voor vaste telefonie. Gratis bellen? Ook voor bellen via internet.
Casema, digitale televisie

Reacties (4)

Geplaatst door: ... ()

je zit toch vast aan een contract van een jaar, hoe kan je het dan gehad hebben? het bestaat pas enkele maanden....

Geplaatst door: John ()

Alom ellende met Casema. Probeer vooral je nummer niet te behouden, want dan komen ze er niet meer uit! Na uren in de wacht bij de klantenservice bieden ze nog geen oplossing! Dan maar duurder uit met een werkende telefoonlijn en service!!

Geplaatst door: Jansen ()

Ik heb dit product van Casema ook gehad, maar niets als problemen. Mensen konden me niet bereiken, ik kon niet bellen en internetten. Intussen ben ik weer terug bij KPN, naar alle tevredenheid!

Geplaatst door: Hugo ()

wij hebben het ook sinds een paar weken en tot nu toe uiterst tevreden! blij dat we hier toch voor hebben gekozen en dat blijkt nu weer... het enige wat ze nog moeten veranderen is dat Basis Internet wat sneller maken (256 / 128 of 512 / 128 ofzo) en dan is het helemaal perfect!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.