Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal wil teleurgestelde tv-abonnees binnenhalen

door Jeanet Woldring

CanalDigitaal gaat zich de komende maanden richten op het binnenhalen van teleurgestelde abonnees die televisie via de kabel en Digitenne kijken. Om te onderstrepen dat televisie kijken via de satelliet de slimste keuze is, start de aanbieder een grote mediacampagne.

Volgens CanalDigitaal is de roep om alternatieven bij sommige tv-abonnees op dit moment groot. Dat zou vooral komen omdat Ziggo diverse populaire zenders uit het analoge zenderaanbod heeft geschrapt. In het noorden van het land zijn er daarnaast nog steeds problemen met de televisieontvangst via Digitenne. Dit wordt veroorzaakt door het gedeeltelijk instorten van de zendmast Hoogersmilde medio juli.

CanalDigitaal grijpt deze gebeurtenissen aan om duidelijk te maken dat ontevreden klanten van de kabel en Digitenne een alternatief hebben. Het televisieaanbod van CanalDigitaal bestaat uit meer dan 300 televisiekanalen, waarvan 34 HD-kanalen waaronder Film1, Sport1 en Eredivisie Live.

Om te onderstrepen dat televisie kijken via de satelliet de slimste keuze is, lanceert CanalDigitaal een mediacampagne met acteur Kees Prins waarin het nieuwe CanalDigitaal product Alles-in-1 met satelliettv, internet en telefonie onder de aandacht wordt gebracht. Een uitvoerige campagne verwijst kijkers door naar een 'Slimme Kwiz' waar bezoekers antwoord moeten geven op vragen. Elke dag zijn hierbij prijzen te winnen, zoals 3D televisies en andere gadgets.

Meer info en bestel: CanalDigitaal Alles in 1 (actie: 1e halfjaar 10 euro korting per maand)

Gepubliceerd: maandag 12 september 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.