Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal start met alles-in-1 via glasvezel

door Jeanet Woldring

Satelliet tv-aanbieder CanalDigitaal gaat nu ook internet, bellen en televisie over glasvezel aanbieden. De 'Alles-in-1 pakketten' zijn als eerste beschikbaar via het coöperatieve glasvezelnetwerk van Optimaas U.A. in de gemeente Aalburg.

CanalDigitaal complete aanbieder
Sinds 1996 levert CanalDigitaal digitale televisie in Nederland en was daarmee de eerste aanbieder van digitale televisie. Sinds enige tijd biedt het bedrijf internet en telefoon als onderdeel van Alles-in-1-pakketten. Nu gaat men ook tv-diensten via glasvezel aanbieden. Dat gebeurt als eerste in Aalburg via het glasvezelnetwerk van Optimaas. Het Alles-in-1-pakket bestaat uit internet met een snelheid tot 750 Mbps, glasvezel-tv en telefonie.

Optimaas heeft voor CanalDigitaal gekozen vanwege haar grote ervaring met de levering van televisiediensten, de hoge kwaliteit HD-televisie en ruime keuze aan innovatieve diensten. In Aalburg biedt CanalDigitaal drie complete 'Alles in 1-pakketten'.

Voorinschrijving
De coöperatie Optimaas U.A. wil in Aalburg een open breedband infrastructuur realiseren waarvan iedere inwoner maximaal kan profiteren. Alle woningen, bedrijven en instellingen in alle kernen en buitengebieden moeten kunnen beschikken over het supersnelle glasvezelnetwerk. De voorinschrijving begint op 19 november. Na het behalen van de beoogde hoeveelheid inschrijvingen wordt verder gegaan met de realisatie van het glasvezelnetwerk voor de hele gemeente Aalburg.

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.