Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Canaldigitaal reageert op prijsverhoging Digitenne

CanalDigitaalVanaf 1 juli verhoogt KPN het maandtarief van Digitenne met dertig procent. Het abonnement gaat van 9,66 naar 12,50 euro per maand. CanalDigitaal speelt in op deze prijsverhoging door het goedkoopste HD-pakket van Nederland aan te bieden.

Actie specifiek voor Digitenne-klanten

Met een actie gericht op Digitenne-kijkers biedt CanalDigitaal vanaf nu een compleet HD-pakket met 15 populaire zenders aan voor 9,95 per maand. Met dit pakket ziet CanalDigitaal een mooie kans om Digitenne-kijkers een alternatief te bieden. Vanwege de prijsverhoging kunnen zij per direct en zonder opzegkosten overstappen. 

Dit aanbod is specifiek voor Digitenne klanten. CanalDigitaal vraagt per e-mail een kopie van uw Digitenne factuur te overleggen. Wie dat niet kan, wordt automatisch omgezet naar een 2-jarig BasisHD abonnement voor 16,95 euro per maand.

Goedkoop alternatief

Jon Florsheim, CEO van moederbedrijf M7 Group S.A. in Luxemburg; "met deze propositie denken we een kwalitatief hoogwaardig en goedkoop alternatief te kunnen bieden voor zowel de recreatieve als de thuiskijker met een Digitenne abonnement.

Het nieuwe HD-pakket bestaat onder meer uit alle populaire commerciële tv-zenders in HD zoals de RTL-zenders, SBS6 en Veronica. Hiermee biedt CanalDigitaal voor een vaste lage prijs een compleet basisproduct. De eenmalige kosten bedragen 19,95 euro en de HDTV-schotelset met ontvanger wordt gratis geïnstalleerd door een monteur van CanalDigitaal.

Wie in buitengebieden woont, kan in vrijwel alle gevallen satelliettelevisie via CanalDigitaal als alternatief nemen.

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2013

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.