Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal nieuws

door Jeanet Woldring

Nederland 3 in HD vanaf nu beschikbaar

Vanaf 15 februari is Nederland 3 HD naast Nederland 1 HD beschikbaar via CanalDigitaal. U kunt morgen direct gaan kijken naar de Champions League in HD.

Daarnaast hebben we ook goed nieuws voor onze kleinste kijkers. Ook Boomerang is vanaf vandaag te zien bij CanalDigitaal. Zoals aangekondigd kunnen alle kijkers van af het Familie-pakket weer gaan genieten van non-stop klassieke tekenfilms.

Om te gaan kijken naar Nederland 3 in HD en Boomerang kunt u het beste de zenders opnieuw inladen. Nederland 3 HD is dan beschikbaar op voorkeuze plek 91 en Boomerang kunt u terug vinden op plaats 44. Nederland 1 HD en Arte HD verschuiven daardoor een positie.

Voor kijkers naar het Olympisch schaatsen op Nederland 1 HD. Wij betreuren het dat de NPO besloten heeft om de deze niet in HD uit te zenden. Gelukkig kunt u via de satelliet de Olympische Spelen wel in HD volgen op Eurosport HD, ARD HD, ZDF HD en BBC HD. We wensen u veel kijkplezier!
==

Film1 Sport1 per 1 maart uitgebreid met HD zenders
Vanaf 1 maart is het dan zover. Het Film1 Sport1-pakket wordt uitgebreid met Film1 HD, Sport1 HD en ook Film1 Action wordt toegevoegd. Daarnaast zullen Film1.3 en Sport1.2 24-uur per dag te zien zijn. Beide via de 23,5 satellietpositie. De HD zenders worden in MPEG4 uitgezonden.

Om optimaal te genieten van het nieuwe Film1 Sport1 HD is het belangrijk dat de consument beschikt over de juiste apparatuur. Een goede gelegenheid om extra nadruk te leggen op de verkoop van de DUO LNB en de HD-ontvangers.
==
CanalDigitaal goedkeurig voor Rebox RE-4000 satellietontvanger
Nadat eerder deze maand de Denson DS-300 en Denson DS-400 door CanalDigitaal goedgekeurd zijn, is het nu de beurt aan de Rebox RE-4000. Vanaf vandaag is deze HD satellietontvanger door CanalDigitaal gecertificeerd. De Rebox is een HD-satellietontvanger die prima gebruikt kan worden voor de ontvangst van MPEG4.
===
Nat Geo HD en History HD nu met Nederlandse ondertiteling
Nat Geo HD en History HD maken nu gebruik van Nederlandse ondertiteling. De ondertiteling is als volgt in te stellen:
1. Ga naar de zender Nat Geo HD of History HD;
2. Kies in het NU & Straks scherm voor “Taal & Ondertiteling”;
3. Vink onder het kopje ondertiteling “Dutch” aan;
4. Nu staat de Nederlandse ondertiteling ingesteld.

Gepubliceerd: vrijdag 19 februari 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.