Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal met stip op nummer 1 met HDTV

door Jeanet Woldring

De onafhankelijke specialist Digitelevisie.nl heeft CanalDigitaal uitgeroepen tot de partij met de beste mix tussen prijs en aanbod onder aanbieders van digitale televisie en HD-TV. Dat bericht de aanbieder van digitale tv via de satelliet op haar website.

Gunstige voorwaarden
Volgens CanalDigitaal  is de toppositie onder de aanbieders van digitale televisie en HD-TV 'een bevestiging van de door CanalDigitaal ingeslagen weg om High Definition-televisie beschikbaar te maken tegen gunstige voorwaarden voor alle gezinnen in Nederland.'

TOP 5 HD Televisie
CanalDigitaal staat met het 2-jarig FamilieHD abonnement op de eerste plek in de HD Televisie vergelijking, waarmee de vergelijkingssite onlangs is uitgebreid. Vergeleken met de goedkoopste kabeltv abonnementen van Ziggo en UPC scheelt het zo'n 60 tot 80 euro op jaarbasis (berekend over 2 jaar).  

Zoals in onze nieuwsbrief gemeld, is de vergelijking op Digitelevisie.nl onlangs uitgebreid. U kunt nu in één oogopslag zien of u de zenders uit de digitale tv pakketten ook in HD-formaat kunt ontvangen. Via het tabblad in de TOP 5 vindt u de HDTV abonnementen op prijs gesorteerd.

'Voor wie gekeken heeft naar een uitzending in HD-kwaliteit is er geen weg meer terug! Standaard-televisie zal nooit meer hetzelfde gevoel op kunnen roepen dat u overvalt bij het zien van de maar liefst 5 keer scherpere beeldkwaliteit van HD-TV,' zo promoot CanalDigitaal HD televisie.

Bekijk alle HDTV pakketten op www.digitelevisie.nl door te klikken op het tabblad ‘HD Televisie’ in het midden van het openingsscherm. In totaal heeft u nu de keus uit negen HDTV pakketten. Naast Ziggo en UPC biedt ook Online HDTV aan. De internetprovider werkt samen met Canaldigitaal. Wie internet+bellen +HDTV in één pakket afneemt, ontvangt 75 euro directe korting. 

Gepubliceerd: woensdag 14 oktober 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.