Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal met recreatie abonnement

Op 21 maart 2008 lanceert CanalDigitaal het Recreatie-pakket. Een abonnement waarbij de consument alleen betaalt tijdens de zomermaanden en bespaart op abonnementskosten tijdens de wintermaanden. Handig voor iedereen die 's zomers op de camping, op de boot of in hun vakantiehuis televisie wil kijken, zo promoot de aanbieder het pakket.

Het abonnement is gebaseerd op een jaarabonnement, de consument betaalt echter alleen in de periode van 21 maart tot en met 21 september het speciale tarief van tien euro (€ 9,99) per maand. De rest van het jaar betaalt de consument niets. De online activeringskosten bedragen € 3,95. Naast de diverse Nederlandse (commerciële) zenders biedt het pakket ook veel extra zenders zoals Comedy Central, Discovery Channel, TMF en Nickelodeon.

Honderduizend kijkers via satelliet tijdens vakantieperiode
Naar schatting meer dan 100.000 Nederlanders maken gebruik van een recreatie satellietset tijdens de vakantie. Met de aanvulling van het Recreatie-pakket heeft men ook tijdens de vakantie een ruim zenderaanbod. Voor veel consumenten een mooie manier om overal ontspannen tv te kijken en niets te missen van de diverse grote sportevenementen tijdens de vakantie. 

Geen vervanging Set Top Box-pakket
Het Set Top Box-pakket blijft bestaan naast het Recreatie-pakket.  Als u op dit moment een Set Top Box-pakket heeft en dit eigenlijk alleen 's zomers gebruikt, omdat u in de winter via de kabel kijkt, raadt de aanbieder u aan om over te stappen op het Recreatie-pakket. Daarmee heeft u in de zomer een veel uitgebreider zenderaanbod. 

Voor wie is het Recreatie-pakket geschikt?
Iedereen die in de zomermaanden recreatief gebruik maakt van hun schotelset. Bijvoorbeeld als u alleen in de zomermaanden televisie kijkt via de schotel op de camping, in uw vakantiehuis of op de boot. 
 
Wat gebeurt er als u tussen 21 maart en 21 september abonneert op het Recreatie-pakket?
Met het Recreatie-pakket ontvangt u gedurende 6 maanden beeld op alle genoemde zenders. Ook wanneer u na 21 maart een abonnement neemt op het Recreatie-pakket. 
Voorbeeld
U neemt op 21 mei een abonnement op het Recreatie-pakket. U ontvangt vervolgens 4 maanden lang beeld tot 21 september. In het daaropvolgende jaar ontvangt u gedurende 2 maanden beeld van 21 maart tot 21 mei. Zo geniet u 6 maanden lang van het uitgebreide zenderaanbod van het Recreatie-pakket. 
 
Wat heeft u nodig om gebruik te maken van het Recreatie-pakket?
U heeft géén nieuwe ontvanger of schotel nodig. Uw huidige schotelset volstaat. Om optimaal te kunnen genieten van alle zenders in het Recreatie-pakket heeft u een SECA2-smartcard nodig. Met een oudere IRDETO-smartcard is het mogelijk dat u vanwege technische redenen bepaalde zenders niet kunt ontvangen.
  nieuwste SECA2-smartcard
oudere smartcard

Over Canaldigitaal
CanalDigitaal vormt samen met haar zusterbedrijf TV Vlaanderen de grootste aanbieder van digitale televisie in de Benelux, met meer dan 825.000 huishoudens. Zij zenden uit via het ASTRA Satellietsysteem en bieden hun klanten directe toegang tot alle Nederlandse en Vlaamse publieke en commerciële omroepen, premium sport- en filmkanalen en thematische zenders. Daarnaast is er een breed aanbod aan internationale kanalen (ruim 200) vrij via ASTRA beschikbaar.

De volgende week zal het recreatiepakket toegevoegd worden in de vergelijking op Digitelevisie.nl

Gepubliceerd: vrijdag 14 maart 2008

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.