Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal met schotelset voor vakantieganger

door Jeanet Woldring

CANALDIGITAAL lanceert eind maart een speciaal voor de recreatiemarkt ontwikkelde schotelset. Hierdoor kan de vakantieganger in bijna heel Europa alle bekende Nederlandse en 170 buitenlandse kanalen in perfecte beeldkwaliteit ontvangen via de satelliet.

In de nieuwe schotelset zitten alle middelen om op de camping of in de haven naar digitale televisie te kijken. Dat wil zeggen  een compacte satellietontvanger, een speciaal vervaardigde schotel, een statief met haringgaten voor extra stabiliteit, een uitgebreide Nederlandstalige handleiding en een  ‘satfinder’ waarmee eenvoudig het signaal van de satelliet gevonden kan worden.

Daarnaast heeft CANALDIGITAAL naar eigen zeggen een uniek satellietkompas ontwikkeld waarmee in een oogwenk de plaats de ASTRA-satelliet bepaald kan worden.

Als bijkomend voordeel van deze schotelset wordt genoemd dat de consument ook thuis de satellietontvanger en de smartcard kan gebruiken. Hierdoor zou een overstap naar digitale satelliettelevisie tegen de geringe meerkosten van een extra vaste schotel zeer voordelig zijn.

De adviesprijs voor deze complete set bedraagt € 299. Aanmelden bij CANALDIGITAAL kost éénmalig € 19,95, daarna betaalt de gebruiker maandelijks € 1,67 abonnementskosten.

Klik hier voor meer informatie over CanalDigitaal

Gepubliceerd: zondag 6 maart 2005
Geactualiseerd: maandag 18 februari 2019

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.