Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal met scherpe actie op Digitelevisie.nl

door Jeanet Woldring

CanalDigitaal, de aanbieder van televisie via de satelliet, heeft nu twee aantrekkelijke, exclusieve acties op Digitelevisie.nl. Voor 10 of 20 euro per maand kan men honderden zenders in 'SD of HD' kwaliteit ontvangen, inclusief gratis installatie met een satellietset in bruikleen.

SD Basis
In combinatie met een nieuw tweejarig abonnement op het SD Basis-pakket kost de complete digitale set  99 euro, dat is inclusief gratis installatie. Het abonnement kost 9,95 euro per maand en u krijgt hiervoor maar liefst (!) 400 digitale radio-en tv zenders, inclusief een Philips SD ontvanger (DSR2221) De satellietset wordt in bruikleen gegeven.   

SD of HD?
Wat is nu het verschil tussen SD en HD? De 'normale' beeldkwaliteit van CanalDigitaal heet in technische termen SD: Standard Definition. 'Standaard' staat naar eigen zeggen voor een uitstekende digitale beeldkwaliteit die volgens Canaldigitaal zichtbaar vele malen beter is dan de analoge kabel. De aanbieder adviseert een SD-ontvanger wanneer u zonder poespas wilt genieten van digitale televisie en radio. Er zijn ook SD-ontvangers waarmee u programma's kunt opnemen. 

Voor échte televisieliefhebbers wordt een HD-ontvanger geadviseerd. HD staat voor High Definition: nog scherper beeld, waardoor u HD-programma's op tv beleeft alsof u er zelf bij bent. Om programma's die in HD worden uitgezonden te kunnen bekijken, hebt u -naast een HD Ready- of Full HD-televisie- een HDTV-ontvanger nodig. Ook bij deze ontvangers kan gekozen worden voor een reguliere HDTV-ontvanger of eentje waarmee men kan opnemen. 

FamilyHD-Smartpack
Wie maandelijks 10 euro meer betaalt, ontvangt met Family  HD-Smartpack minimaal 17 HD-zenders. Verder is de aanbieding gelijk aan SD Basis. Dat wil zeggen dezelfde eenmalige aanschafkosten, een gratis installatie en een HD ontvanger (Philips DSR7121).  
SD- Basis of FamilyHD-Smartpack  veilig en snel online bestellen
(actie geldt alleen wanneer u zich aanmeldt via deze site) 

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.