Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal introduceert Triple LNB ontvangstkop

Op 14 februari heeft  M7 Group S.A., eigenaar van CanalDigitaal, een nieuw type ontvangstkop op de markt gebracht.  Het betreft de Triple LNB.  In combinatie met een moderne 64 cm schotel kan men met dit nieuw type ontvangstkop het signaal van drie satellieten binnenhalen.

Naast de Astra 19.2 en 23.5 ontvangt men ook het radio- en televisiesignaal van de Astra 28.2 satelliet. Hiermee krijgt men toegang tot alle vrij te ontvangen zenders, waaronder de BBC-zenders, Channel 4, CBS Action, CBS Drama en ITV HD.

Volgens de aanbieder geeft de losse Triple LNB ontvangstkop  in combinatie met een 64 cm schotel een goed signaal. Het beschikt over 4 kabeluitgangen, waarmee dit model uitermate geschikt is voor het aansluiten van meerdere satellietontvangers. Het biedt toegang tot de Astra 28.2 satelliet, met een extra groot aanbod aan kwaliteitszenders.

De nieuwe Triple LNB kost 49 euro in combinatie met een Smartpack abonnement. Vanaf eind februari ook los verkrijgbaar ondermeer via de CanalDigitaal webshop voor 99 euro.

Meer info en bestel: CanalDigitaal Alles in 1

Gepubliceerd: vrijdag 15 februari 2013

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.