Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal biedt 3-in-1 met ADSL van KPN

door Jeanet Woldring

CanalDigitaal heeft een triple play aanbod gelanceerd met satelliet-tv, internet (tot 20 Mbps) en telefonie over ADSL. Internet en bellen worden wholesale ingekocht bij KPN. Bestaande klanten betalen 25 euro per maand extra in combinatie met een tweejarig contract. Onbeperkt bellen kost 9,95 euro extra per maand. De installatiekosten zijn 29,50 euro. Nieuwe klanten kunnen kiezen uit 'Basis' (250 zenders, 39,95 euro), 'Familie'(281 zenders, 44,95 euro), 'Entertainment' (293 zenders waaronder Sport1, 54,95 euro) en 'Top', (301 zenders waaronder Sport1Film1, 72,50 euro). Bij de twee duurste wordt een DVR meegeleverd. CanalDigitaal heeft al enkele jaren een samenwerking met Online. In dat geval levert Online de ADSL diensten en krijgt de eindgebruiker twee facturen. De pakketten en tarieven zijn verschillend. 

Bron: TC
Gepubliceerd: vrijdag 11 februari 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.