Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Caiway verhoogt tarieven per 1 maart

door Jeanet Woldring 1 reactie

Klanten van kabelaar Caiway moeten vanaf 1 maart meer betalen voor televisie, internet en telefonie via de kabel. Volgens het bedrijf zijn de tariefstijgingen nodig vanwege kostenstijgingen.

Kabeltelevisie
Het basispakket voor kabeltelevisie wordt een euro duurder en kost vanaf 1 maart 17,95 euro per maand. Het aantal zenders in dit pakket (ruim 50 televisie- en 60 radiozenders, inclusief 21 HD-zenders) verandert niet. 

Internet
De internetabonnementen Standaard en Super worden 2,10 euro per maand duurder. Het duurste Ultra-abonnement blijft ongewijzigd. In het standaardabonnement wordt daarvoor wel de downloadsnelheid verhoogd van 6 Mbps naar 8 Mbps. 

Telefonie
De gebruikers van telefoon via de kabel gaan vanaf 1 maart een hoger starttarief betalen als ze naar een vast nummer bellen. Dat kost nu 3 cent en dat wordt 9,5 cent. Dat wordt deels goedgemaakt, doordat het starttarief naar mobiele nummers daarmee gelijk wordt getrokken. De gesprekskosten voor het bellen naar mobiele nummers worden gehalveerd.

De klanten met een VoIP-Comfort+ abonnement gaan 25 euro in plaats van 15 euro per maand betalen. Daar staat volgens Caiway tegenover dat ze dan verder geen belkosten meer hebben, of ze nu naar een mobiel of vast nummer bellen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: w hoogendam ()

weet dat de verhoging voor de tv onvangst zo,n 6 % bedraagt ik vind dit onacceptabel mijn inkomen is zelfs verlaagt ,dus ik verdom het om meer te gaan betalen, w hoogendam ,spiritoso 8 krimpen a/d ijssel

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.