Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Caiway opent kabelnetwerk voor Rekam

1 reactie

Nadat Caiway al enige jaren als concurrerende aanbieder op het kabelnetwerk van Rekam (Gouda en omgeving) opereerde opent de kabelaanbieder vanaf vandaag zelf een gedeelte van haar eigen netwerk. Caiway klanten in Krimpen aan den IJssel kunnen vanaf nu naast het aanbod van de aanbieder ook voor Rekam kiezen.

Keuzevrijheid
Hoewel het openbreken van de grootste kabelnetwerken in Nederland (UPC en Ziggo) in 2010 door de rechter is stilgelegd kiezen Caiway en Rekam er wel voor hun afnemers een keuze te bieden. Op het netwerk van Rekam loopt deze samenwerking al enige jaren; vanaf vandaag wordt de al in oktober vorig jaar uitgesproken intentie dit ook op het Caiway netwerk te gaan doen werkelijkheid. Het Rekam aanbod onderscheidt zich daarbij in prijs, waar Caiway meer HD zenders biedt en de mogelijkheid zich op extra zenders zoals bijvoorbeeld EredivisieLive en Film1Sport1 te abonneren.

Elk voordeel heb...
Caiway geeft als enige kabelaanbieder in Nederland haar signaal ongecodeerd door. Dit betekent dat er nu geen smartcard nodig is om het volledige basispakket te bekijken.  Met de komst van concurrentie doet ook de smartcard zijn intrede. Bij zo`n smartcard hoort een abonnement, waar maximaal 3 decoders op aan gesloten kunnen worden. Een huishouden met vier of meer aansluitingen zal dus twee abonnementen nodig hebben om op alle toestellen het gehele basispakket te kunnen blijven bekijken: een verdubbeling van de kosten. Overigens kunnen afnemers in Krimpen aan de IJssel (voorlopig) nog wel een ongecodeerd zenderpakket van 15 digitale en 15 analoge zenders blijven bekijken, maar dit wordt niet in het gehele verzorgingsgebied van Caiway aangeboden.

Reacties (1)

Geplaatst door: nvanwaart ()

mijn postcode is 1182 AC,kunt u mij ook van netwerk voorzien?

Opmerking van de redactie op 23-04-2013
In Amstelveen is Ziggo de kabelleverancier: Caiway kan hier helaas niet leveren.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.