Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CAI Harderwijk blijft analoog doorgeven

door Jeanet Woldring

CAI Harderwijk blijft het televisie- en radiosignaal ook na 1 oktober 2010 analoog doorgeven. De landelijke kabelexploitant Caiway stopt met de doorgifte, maar CAI Harderwijk niet. Dat meldt CAI Harderwijk op zijn website.

Volgens CAI Harderwijk is doorgifte technisch gewoon mogelijk. "Daarnaast is deze dienstverlening voor veel van onze abonnees heel aantrekkelijk. Bijvoorbeeld voor wie thuis extra televisie-aansluitingen heeft in slaapkamer, werkkamer, kinderkamer of zolderkamer," stelt directeur Edo Kweldam. Pluspunt van analoge televisie is ook de mogelijkheid om in de woonkamer te kijken naar de ene zender en tegelijkertijd elders in huis een andere zender te ontvangen.

"Heel handig voor huisgenoten die net even iets anders op televisie willen zien dan mede-huisgenoten. Bijkomend voordeel van analoge televisie is eveneens dat je kunt kijken naar een rechtstreekse uitzending en tegelijkertijd een programma of film op een nadere zender kunt opnemen met een videorecorder. Al deze CAI-gemakken willen wij onze abonnees niet onthouden," aldus de CAI-directeur.  

Gepubliceerd: donderdag 30 september 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.