Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Bencom in Deloitte Technology Fast 50

USQUERT (GR.) – In Deloitte's jaarlijkse overzicht van de 50 snelstgroeiende Nederlandse technologie bedrijven is dit jaar ook het internetbedrijf Bencom van Ben Woldring opgenomen. Dit maakte Deloitte, de organisator van de verkiezing, bekend op de uitreiking van 9 oktober jongstleden. Ben Woldring is blij verrast: "het is geweldig om je te kunnen meten aan de snelst groeiende startende bedrijven."

Voor het negende jaar organiseert Deloitte samen met haar sponsorpartners de Technology Fast 50. Dit is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van criteria en de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2003 - 2007).


Volgens deze criteria dient het bedrijf actief te zijn in de technologiesector en moet het hoofdkantoor in Nederland gevestigd zijn. Bovendien dient het bedrijf minimaal vijf jaar te bestaan. Hoewel Bencom inmiddels al tien jaar bestaat is er juist in de afgelopen vijf jaar sprake geweest van een flinke expansie. Zo zijn er vijf websites aan het bedrijf toegevoegd en zijn er inmiddels 15 medewerkers in dienst.

Over Bencom BV

Bencom BV, het bedrijf van internetondernemer Ben Woldring (23), is marktleider met haar onafhankelijke vergelijkings platform op het gebied van bellen, internetten, digitale tv en energie. Het in 1998 opgerichte bedrijf exploiteert een achttal succesvolle internetsites en is actief in Nederland en België. Bencom heeft zich tot doel gesteld om consumenten, instellingen en bedrijven inzicht te geven in verscheidene complexe markten door middel van het aanbieden van objectieve en actuele prijs- en productvergelijkingen. Eind 2007 werd Bellen.com uitgeroepen tot ‘Populairste telecom Website van het Jaar’.

Voor meer informatie en foto’s kunt u kijken op www.bencom.nl.

Gepubliceerd: dinsdag 7 oktober 2008

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.