Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Bellen.com populairste telecom Website van het Jaar

Bellen.com is vandaag in de prijzen gevallen bij de Website van het Jaar 2007 verkiezing en uitgeroepen tot Populairste Telecomsite van 2007. Bij de belangrijkste publieksprijs voor websites in Nederland waren 209 sites genomineerd, verdeeld over 18 categorieën. Tussen 1 november en 10 december is er in totaal meer dan 550.000 keer gestemd op www.onlineawards.nl.

De verkiezing van de website van het jaar 2007 is een initiatief van online-marktonderzoeker Metrixlab in samenwerking met diverse mediapartners. Vorig jaar brachten meer dan 300.000 mensen hun stem uit en kreeg de verkiezing de steun van veel bekende websites. Dit jaar waren er dus beduidend meer stemmers.

Bellen.com behaalde het hoogste aantal stemmen in de categorie telecom en mag zich dan ook een jaar lang vereerd voelen met het Website van het Jaar-logo. The Phone House is uitgeroepen tot beste telecom site van het jaar met de hoogste gemiddelde score voor navigatie, inhoud en design. Ben Woldring: "Samen met het hele Bencom team ben ik erg trots op het vertrouwen van onze 25.000 - 30.000 dagelijkse bezoekers op de Bencom sites. We willen alle mensen dan ook bedanken die de afgelopen weken op ons gestemd hebben! Daarnaast een mooie uitdaging om nog harder te werken aan navigatie, inhoud en design".

Hyves.nl was met meer dan 50.000 stemmen de populairste site van alle genomineerden bij de Website van het Jaar verkiezing 2007. Andere winnaars zijn o.a. Autotrader.nl als populairste automotive site, Marktplaats.nl als populairste shopping site, Wikipedia

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2007
Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.