Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

@Home versterkt HD TV met Discovery

@Home heeft per 1 november het HD TV zenderpakket versterkt met de nieuwste zender in High Definition: Discovery. Daarmee heeft @Home een primeur voor Nederland.
 
Discovery HD zendt 24 uur per dag uit in 1920x1080i en heeft bovendien standaard Dolby Digital geluid. Met de komst van Discovery HD ziet het volledige TV HD pakket van @Home er als volgt uit:
 
301 HD1-NL
302 National Geographic HD
303 Discovery HD
115 Film 1 HD
149 Sport 1 HD 
 
Film - en sport liefhebbers ontvangen gratis Film1 HD en/of Sport1 HD in combinatie met een abonnement op Film1 en/of Sport1.

Wat is HDTV precies? De afkorting staat voor High Definition Television; een nieuwe technologie van superieure kwaliteit. De revolutionaire beeldkwaliteit met meer kleur en details is te danken aan het hoge aantal beeldlijnen. Normale televisie heeft 720 x 576 beeldlijnen, maar bij HDTV zijn dat maximaal 1920 x 1080 beeldlijnen.

TV HD van @Home biedt uitzendingen in High Definition kwaliteit, die nog een stuk verder gaat dan digitale televisie. Revolutionair scherper dan zowel digitale als analoge televisie volgens @Home. TV HD kost €3,95 per maand.

Om te kunnen genieten van tv-uitzendingen in HD-kwaliteit heeft u een HD Ready toestel nodig. Uw televisietoestel sluit u aan op de HDTV-ontvanger, die is verbonden met uw kabelaansluiting van @Home. Een abonnement op TV Digitaal van @Home is gratis: u betaalt alleen uw abonnement op TV Basis van @Home (het analoge basispakket). Overige programma’s en zenders die niet in HD worden uitgezonden, ontvangt u in digitale beeld- en geluidskwaliteit zoals u gewend bent. Met uw HDTV-ontvanger kunt u gewoon TV Digitaal blijven kijken.

Om TV HD te kunnen onvangen heeft u ook een speciale HDTV ontvanger nodig. Op dit moment is de Samsung DCB-H360R geschikt om televisie in HDTV kwaliteit te bekijken. 

Meer informatie: TV HD van @Home
 

Gepubliceerd: vrijdag 3 november 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.