Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

AT5 ook in 2007 in het Digitennepakket

AT5 blijft te ontvangen via Digitenne van KPN. Dat laat KPN vandaag weten. 

AT5 (Amstel Televisie 5) is een lokale Amsterdamse televisiezender die in het merendeel van de provincie Noord-Holland zowel via de kabel als via het DVB-T-netwerk van KPN/Digitenne te ontvangen is. Veel Hilversumse presentatoren en verslaggevers komen bij AT5 vandaan. De zender wordt daarom wel de kweekvijver van Hilversum genoemd.

Vanaf 8 januari zal AT5 een kanaal delen met Nickelodeon. In de nacht van 7-8 januari 2007 vindt er namelijk een wijziging plaats in de zenderindeling van Digitenne.   

Nickelodeon zal overdag te zien zijn van 's morgens zes uur tot 's avonds zes uur, terwijl AT5 van 18.00 uur tot 06.00 uur bekeken kan worden. Verder zal vanaf 8 januari de Talpazender Tien bij Digitenne 24 uur per dag op kanaal 10 te vinden zijn.

Volgens KPN gaat het om een tijdelijke oplossing voor AT5 die dankzij samenwerking van alle betrokken partijen, ondanks de schaarste aan capaciteit van het Digitenne netwerk, mogelijk is geworden. AT5 zal in ieder geval nog tot 1 oktober 2007 via Digitenne te ontvangen zijn. 

Op korte termijn zullen AT5 en KPN/Digitenne met diverse partijen en instanties de mogelijkheden voor een meer structurele oplossing gaan verkennen. Zowel AT5 als Digitenne zeggen 'bijzonder verheugd' te zijn dat het programma-aanbod van AT5 voorlopig ook via Digitenne kan worden verspreid.

Klik hier voor meer informatie en online bestellen van het Digitenne cadeaupakket van KPN

Gepubliceerd: vrijdag 22 december 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.