Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Abonnementsprijzen Eredivisie Live bekend

Tele2 en KPN Digitenne zijn de eerste aanbieders van digitale televisie die vandaag melden wat een abonnement kost op Eredvisie Live, het nieuwe voetbalkanaal van Endemol en de Eredivisieclubs.

Klanten van Tele2 krijgen de nieuwe abonneezender, die vanaf 29 augustus wedstrijden van de eredivisie live uitzendt, voor 14,95 euro per maand bovenop het bestaande abonnement voor internet en telefonie. Een losse wedstrijd (pay per match) kost 6,95 euro.

KPN gaat Eredivisie Live aanbieden via Digitenne voor 10 euro per maand, bovenop de 6,95 euro per maand voor het basispakket van televisiezenders. Tot 1 oktober betalen bestaande voetbalkijkers 6 euro per maand. KPN gaat Eredivisie Live ook aanbieden via MobielTV en Interactieve tv, maar meldt nog niet wat dat de consument gaat kosten.

Kabelmaatschappij UPC vraagt € 9,95. Tijdelijk de eerste drie maanden 6 euro per maand en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Ziggo heeft de prijs nog niet bekend gemaakt.
 

Gepubliceerd: vrijdag 11 juli 2008
Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.