Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

500.000e iTV klant voor KPN

door Jeanet Woldring

Op 28 oktober heeft KPN zijn 500.000e Interactieve TV klant verwelkomd in de KPN winkel te Dordrecht. De gelukkige klant is meneer Ansink (rechts op foto). Om deze mijlpaal te vieren, ontving hij een gratis Sony Bravia EX52 LED tv.  De heer Ansink reageerde enthousiast: “Ik kwam eigenlijk bij de KPN winkel om mijn kapotte Digitenne smartcard te laten vervangen. In de winkel zag de medewerkster dat ik verschillende abonnementen van KPN heb die ik beter kan bundelen tot een Alles-in-één pakket over glasvezel”. Hij vervolgt: “ik verwacht dat ik straks sneller internet heb én scherper beeld!”

Met Interactieve TV beschikt een klant over allerlei handige functies voor gemak en kijkplezier, o.a.: standaard Interactieve TV op een tweede televisie, digitaal tv-kijken op elke plek in huis, live tv pauzeren en programma gemist, ook op de iPad of laptop.

Begin 2011 telde KPN 302.000 Interactieve TV klanten. De afgelopen maanden is het aantal klanten met 166% gegroeid naar 500.000. Inclusief zijn Digitenne klanten heeft KPN momenteel 1,3 miljoen TV klanten TV klanten. KPN heeft daarmee een marktaandeel van 17%.

Gepubliceerd: dinsdag 1 november 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.