Ziggo Play Start

Ziggo
Met digitale televisie van Ziggo geniet je van een breed aanbod aan tv-zenders en radiozenders in perfecte digitale kwaliteit. Met Interactieve Digitale TV ben je voorzien van 70+ tv-zenders, 29 HD-zenders en 90 radiozenders. Je kijkt naar alle bekende Nederlandse zenders, inclusief meerdere bekende buitenlandse en themazenders. Bij een abonnement op TV Instap krijg je van Ziggo een mediabox (digitale ontvanger) in bruikleen.
Bekijk dit pakket
Specificaties
TV-zenders
Radio-zenders
Berekening
Klantervaringen
Type pakket
Digitale Televisie
Prijs per maand (excl. korting)
€ 26,95
Actie
-
Eenmalige kosten
€ 17,50
Totaal 1e jaar
€ 340,90
Contractduur
12 maanden
Opzegtermijn
30 dagen
Aantal televisiezenders
75
Aantal televisiezenders in HD
35
Aantal radiozenders
99
Interactieve TV
yes
Max. aantal TV-ontvangers
4
Kosten extra TV-ontvanger
€ 4,00
TV-ontvanger informatie
Per Extra Mediabox
Live pauzeren
no
Opnemen
no
Begin gemist
no
TV app
yes
On Demand kijken
yes
Programma gemist
yes
Ontvanger
- optioneel -
€ 4,00 per maand
Extra Standaard Mediabox

Overzicht van radiozenders in dit pakket

Binnenlands 100% NL Arrow Classic Rock BNR Nieuwsradio Classic FM Concertzender Efteling radio FunX Hollandse Hits Gold Klara L1 Radio NDR2 Nederpop Nederpop Gold NPO 3FM NPO radio 1 NPO Radio 2 NPO Radio 4 NPO Radio 5 NPO Soul & Jazz Omroep Brabant Omroep Zeeland Omrop Fryslân Peuter en kleuterliedjes Q-music Radio 10 Gold Radio 538 Radio 8FM Radio Continu Radio Decibel Radio Drenthe Radio Flevoland Radio Gelderland Radio M Utrecht Radio NL Radio Noord Radio Noord-Holland Radio Oost Radio Rijnmond Radio Veronica Radio West Revival 60`s & 70`s Revival 80's & 90's RNE Radio 1 Sky Radio Slam FM Studio Brussel Sublime FM Sunrise FM WDR 2 WDR 4
Buitenlands 1Live BBC Radio 1 BBC Radio 2 BBC Radio 3 BBC Radio 4 BBC World Service Europe FIP MNM NDR 1 NDR Kultur Radio FR VRT Radio 1 VRT Radio 2 WDR 3 Radio WDR 5
Stingray 20 Years of Indie Classics All Day Party Bass, Breaks& Beats Chansons Classic R&B & Soul Classic Rock Classical Calm Classical Greats Classical Orchestral Cool Jazz Country Dance Floor Killers Deep Blues Headbangers Hip Hop / R&B Jammin Jazz Classics Kinderliedjes Piratenhits Rock Anthems Rock'n 'Roll Schlager The Chill Lounge Total Hits Total Hits (Italia) Total Hits (Spain) Total Hits (UK) Urban World Carnival
Xtra Music Alternative Disco Classics Feelgood Music Lounge Love Songs

Overzicht totaalkosten

Specificatie totale kosten Per maand Eenmalig Totaal jaar 1
Play Start € 26,95 € 323,40
Eenmalige kosten € 17,50 € 17,50
Totale kosten € 26,95 € 17,50 € 340,90
Er zijn op dit moment nog geen klantervaringen geplaatst over dit pakket.
Wel zijn er reviews over de provider zelf.
 1. Mika Langer dan 1 jaar klant op 15-11-2018 om 17:03
  Beoordeling
  Echt waardeloos, storingen zijn dagelijks bij ziggo
  • Geen
  • Alles
 2. Seb Klant geweest op 15-11-2018 om 16:36
  Beoordeling
  Ik wilde graag een pakket bestellen in combinatie met mijn Vodafone abonnement. Hiervoor hebben ze me zelf gebeld. Een hoop beloftes gekregen voor een mooie prijs en ze zouden me er een aantal dagen later over terugbellen om het te bevestigen. Helaas geen hond die me terug gebeld heeft hierna dus nadat ik zelf de dag erna maar eens gebeld had kreeg ik doodleuk te horen dat het pakket dat mij eerder was beloofd helemaal niet mogelijk was voor de aangegeven prijs.
  Ik heb toen met de betreffende persoon een ander pakket gekozen. Nadat alles eindelijk bevestigd was kwam de dame in kwestie terug met; "sorry, het pakket dat ik net voor je heb besteld kan helemaal niet omdat de gekozen internet snelheid te laag was. Nou leuk, dus toen heb ik haar dat pakket maar laten annuleren. Zou allemaal prima zijn. Paar dagen daarna krijg ik doodleuk een mail met trackingsgegevens voor mijn Ziggo pakket. Nog maar eens gebeld om ze te zeggen dat er helemaal niks was geannuleerd door Ziggo. Ik kreeg hun hartelijke excuses en ik moest het pakket maar retourneren naar ze.

  Vandaag het pakket binnen gekregen en toen toch maar overwogen om misschien toch het pakket te nemen want ja, je hebt de doos met de hele zooi nu thuis staan dus ik weer gebeld met de vraag of ik het pakket toch niet kon behouden.
  Dat was geen probleem, dus ik werd doorverbonden met de persoon waar ik in eerste instantie mee had gebeld. Nadat ze me in de wacht had gezet kwam ze doodleuk terug met het verhaal dat alles geannuleerd was en dat ze mij als klant had verwijderd uit het systeem. Uuuuhm... oké, maar dat was niet wat ik gevraagd had... Dus met als gevolg dat ik nu niks anders kan dan de hele zooi te retourneren. Dus ik kan nu wachten op de retour dozen, alle zooi retourneren, en dan nadat de zooi bij Ziggo ontvangen is zou ik teruggebeld worden om dan alle zooi weer opnieuw te moeten bestellen. Wat???
  Nee dat is echt de klantenservice die je krijgt van deze Ziggo pannenkoeken. Tijdens het typen van deze klacht had ik nog zoiets van "ik bel ze nog eens om te kijken of er echt niks anders te regelen is... Heb ik ook gedaan en kreeg toen contact met een derde pannenkoek van Ziggo. Deze heeft een en ander nogmaals nagekeken en gaf me na het inkijken van alle rompslomp die tot nu toe gedaan was ook aan dat dit geen zuivere service was die ik als klant van Ziggo tot nu toe ontvangen heb. Hij kon helaas niks doen maar kon me wel beloven dat hij me zou doorverbinden met een afdeling die me een nieuw pakket kon aanbieden voor een hele mooie prijs. Na het krijgen van nog meer excuses voor het ongemak en het doorverbinden was ik benieuwd wat deze afdeling me kon aanbieden, Eenmaal nadat ik het hele verhaal voor de 4e keer helemaal heb moeten uitleggen, bleek deze persoon helemaal niks voor me te kunnen betekenen en kon hij schijnbaar enkel dezelfde korting aanbieden die elke nieuwe klant bij Ziggo ook krijgt. (Dit waren zijn letterlijke woorden)
  Hij kwam ook niet echt over alsof hij zin had in zijn werk bij Ziggo en dat het hem allemaal ook maar iets kon schelen...
  Dus al met al alweer blij gemaakt met een dooie mus... Ben helemaal klaar met deze pipo's.
  Elke klantenservice medewerker verteld je iets anders en niemand lijkt te weten hoe het allemaal werkt bij Ziggo.. Lekker dan, als zij het al allemaal niet weten, wie moet t dan wel weten?
  Ik in ieder geval nooit meer.. Geen Ziggo voor mij, en Vodafone klant ga ik ook niet meer lang zijn aangezien mijn mobiele contract bijna afloopt..
  De doos met Ziggo zooi gaat mooi retour en die mogen ze ergens steken waar de zon nooit schijnt.
  • Geen enkele
  • Zo'n beetje alles. Eerst maar eens competent personeel aannemen op de klantenservice denk ik zo.
Meer ervaringen lezen? Bekijk de reviews over de provider Ziggo

Misschien ook interessant

€ 18,70 p/m
€ 36,95 p/m